4 Ekim 2012 Perşembe

"Süslü Keçeler" Keçe Alışverişim

Dikiş makinemla yapacağım ilk sürpriz çalışma için,  bana bol miktarda kırmızı keçe lazımdı. Kayseri'de bulamadığımı daha önce söylemiştim. Süslü Keçeler'in keçe satışına başladığını daha önceden blogda yaptığı yayınlardan hatırlayınca hemen kendisiyle iletişime geçtim.

Çok hızlı bir alışveriş oldu. :) Kendisi hemen sipariş verdiğim gün ürünleri kargoya verdi. Ben de ödemeyi dakikasına yaptım tabi :) Ama Ankara'dan Kayseri'ye bir günde gelen kargo, dağıtma çıktı ama bir günde gelemedi. Ertesi güne kaldı. Yurtiçi kargo bunu bana hep yapıyor. Kargo dağıtıma çıkıyor ama yetiştirilemiyor. Gidip kavga edesim vardı eşim sakinleştirdi :)



İşte mutlu son ve güzel keçelerim. Keçeler çok güzel ve düzgün kesilmiş (benim için çok önemli simetri sıkıntım var ve eğri kesim bence verilen ölçüye uymadığından etik değil). İnce olması ve aynı renk istediğim keçeler arasında renk farkı olmaması mükemmel. Sadece keçelerden birinde hafif tüylenme var. O da nazar boncuğu olsun dedim.

Süsülü keçeler alışverişinden çok memnun kaldım. Hepinize tavsiye ederim :)

İletişim: 10 puan
Hızlı Hizmet:10 puan
Ürün Kalitesi: 10 puan
Güven: 10 puan

Sevgiyle kalın.




1 yorum:

  1. Merhaba Esma Hanım, çok güzel bir yazı bu çok duygulandım :) Dün de yorum bırakmıştım ama nooldu anlamadım, birden yok oldu herşey :)

    Sizin dikkat etiiğiniz detaylara ben de zamanında dikkat ettiğim için, keçeleri keserken ve gönderirken sanki kendim alıyormuş gibi özeniyorum.

    Güle güle kullanın, sevgiler :)

    YanıtlaSil